Blog

Welkom lieve Free!

Misschien herinneren jullie nog 1 juni. De dag waarop we met veel vreugde en liefde onze lieve kleine meid mochten verwelkomen. Een dag in ons geheugen gegrift! Met het opkomen van de zon werd ons Free na een intensieve arbeid wel heerlijk thuis geboren!

Ons Free met onze Wolf, 2 maanden en 3 jaar.

Ons Free kreeg een bijzondere kaart op maat gemaakt. Made by mama, natuurlijk.Volledig in 'Lettering'-stijl, handgeschreven en in letterpress gegoten. Aardbeirood werd de kleur van ons meisje en doorgetrokken in de doopsuiker. Maar daar later meer over ;)

Kijk en geniet alvast van onze kaart op maat voor Free :)

Een aangepaste kaart voor de babyborrel. 99x 99 mm en aangepast in de stijl van het geboortekaartje.

De enveloppen kregen een volledig zelfde aankleding met de naamstempel van ons Free, handmade by Stempelmie. Heerlijk om zo zelf DIY aan de slag te gaan!

Ook zin gekregen in een op maat gemaakt kaartje door Lupus Present met stempel?

Ik zie je graag verschijnen in mijn mailbox :)

Ook de doopsuiker van ons Free moest helemaal aansluiten op haar kaartje. Ons meisje kreeg een combinatie van aardbeirode (harten)snoepjes, zilverparelmoer chocoladebolletjes en aardbeiencavaconfituur. Er was dus genoeg keuze op het eerste feestje van onze meid.

De chocoladebolletjes van De Bock, de enigste in België en beste van kwaliteit, als metafoor voor ons pareltje.

Elk pergamijnzakje werd voorzien van een magneet in dezelfde stijl als haar kaartje. Ons Free vereeuwigd op vele koelkasten of magneetborden en by the way super handig in gebruik! Pergamijn geeft een speciale uitstraling en is daarbij nog goedkoop ook.

En dan heb je dé confituur.

Ik zocht naar wat speciaals. Aardbeienrood, maar dan in een speciaal jasje. Bij onze Wolf hadden we écht Wolfbier. Uiteindelijk ging ik toch voor de confituur: aardbeiencavaconfituur. Om toch dat klein beetje meer te hebben.

Madam ConfituurHet recept werd gebaseerd op dat van , ere wie ere toekomt natuurlijk. Ze heeft nog heel veel lekkere confituren, chutney's en desserts.

Nog veel inspiratie dus voor jou doopsuiker!

Stickers op maat, ook volledig in lijn van haar geboortekaart.

Misschien was het je bij de vorige foto's opgevallen: de houten kist met haar naam. Ik zocht nog een leuke attentie voor onze peters, moekes en vokkes. Ik ging voor een grote wijnkist, gegraveerd. Het resultaat was prachtig! Heel blij toen dit pakketje aan mijn deur stond. De vulling werd een combinatie van de doopsuiker.

Ook zin in een geboortekaartje van Lupus met aangepaste traktaties? Bestel online of maak een afspraak voor jou droomdoopsuiker!

#Free #doopsuiker #traktaties #opmaat #kaartenopmaat #aarbeirood #parelmoer #geboortekaart #geboorte

Recent Posts