Blog

Onze communiekantjes! -part 2-

13 mei was het zover!

Onze allereerste communiekantjes vierden hun feest!

Enkele weken verder zijn er weer een heel aantal gepasseerd.

En ook die delen we heel graag met jullie!

Genieten van de prachtige foto's van Floor Bogaerts Fotografie!

Broers en zussen: van graffiti tot bosleven

Dit jaar hadden we broers en zussen 'Tjardo en Frauke' & 'Landere en Lotte' op het menu.

Tjardo zal je je vast en zeker nog herinneren. Hij deed 13 mei zijn communie. En ook zus Frauke volgde in mei met haar plechtige communie. Tjardo en Frauke gingen voor foto's in Doel en Lillo en dat gaf me meteen het idee om het kunstige gedeelte van verlaten dorpje Doel op te nemen in de vormgeving. Prachtig graffitiwerk op een eigentijdse wijze geïntegreerd in ieders kaartje. Frauke ging daarbij voor het hippe munt en 'oud roze' als kleuren en Tjardo voor het speelse groen en okergeel. Het gelijke lijnenspel van elk kaartje maakt uiteindelijk de verbinding tussen broer en zus. Leuk toch?! Ieders op zijn manier, maar toch verbonden.

Voor Lander en Lotte had Floor al enig ideëen klaarstaan. Mama en papa waren al dolenthousiast. Ze gingen dan ook voor een super speciale shoot met dieren in een sprookjesachtig bostafereel. Ik was alvast superbenieuwd! Welk grafisch ontwerp zou hier het beste bij ogen?

Uiteindelijk was de eerste, de beste. Een op maat gemaakte hipsterlogo. De foto's zijn dan ook prachtig! De levendige dieren geven een heel speciale toets.

148 x 148 mm kaart voor Lander op prachtig Velvetpapier.

Homemade

Mama van Lisa ging voor een homemadeshoot met Floor op de eigen plantage met bloesems van aardbeien en kersen in de hoofdrol. Het blijft een klassieker, maar voor vele meisjes is het met bloemen toch telkens opnieuw heel fijn en 'af'. Prachtige meid Lisa maakt het met haar eigenheid dubbel zo uniek!

Lisa's pakje met kaarten in thema van de kersen.

Een drieluik voor Lisa.

Vriendinnen voor het leven