Blog

De eerste communiekaartjes zijn er!

13 mei was het zover!

Onze allereerste communiekantjes vierden hun feest!

Maar wat volgde de maanden vooraf? U leest het hier, samen met het resultaat :)

Maart 2017. Ik ben intussen beginnend hoogzwanger en krijg de vraag van Floor Bogaerts Fotografie om mee te werken aan de vele communiekaarten die op een mooi ontwerp wachten. 'Ja, graag!', bleef niet lang uit en we zijn vertrokken aan onze reeks van 10...

Ninke's bloemetjes

Ninke is mijn eerste. We hebben al een idee van haar outfit en de locatie van de foto's. De bloesems staan bij onze kanten al flink in bloei en dat kan in het Aboretum te Kalmthout eind maart niet anders zijn. De eerste voorontwerpjes krijgen al snel vorm en zijn meteen een schot in de roos!

Ninke koos voor een zigzagkaart met 3 luiken per zijde

volledig in thema van kersenbloesem!

Pakketje kaarten voor Ninke!

Broers en zussen: van graffiti tot ...

Tjardo en Frauke gingen voor de fotoshoot naar Doel en Lillo en dat gaf me meteen het idee om het kunstige gedeelte van verlaten dorpje Doel op te nemen in de vormgeving. Prachtig graffitiwerk op een eigentijdse wijze geïntegreerd in ieders kaartje. Frauke kan ik jullie nog niet verklappen, want zij doet haar vormsel 20 mei ;)

Adembenemend 'Boho'

Dien ging voor simpel, strak en stijlvol. Meer hoefde dit niet te hebben. De foto's hebben een lichte bohotint door het prachtige kleedje en haarlint van Dien. Adembenemend onder de indruk waren Floor en ik van shoot!

Jongens & minderheid

Thor was als één van de twee jongens op mijn lijstje tussen de berg meisjes die een kaartje wenste. De locatie gaf hier al meteen de aanzet voor mijn ontwerp. Verbeke Foundation in Stekene is een 12 hectare groot gebied waar kunst, cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Tik het maar een keer in op Google. Strakke ontwerpen tot speciale kunstobjecten zouden een kader worden in deze shoot. Om van te smullen!

12 x 12 cm was de wens voor deze fotokaart en gingen we voor een beperkte grootte van het grafische gedeelte, maar toch mooi passend bij de foto's.