Blog

Welkom Gust!

18 augustus 2014. Ergens rond die tijd werd ik verrast op Pinterest door de post van Letterpress Gust (toeval :) ?) Ik kon het niet laten om het met de wijde wereld te delen, want ik was fier. Lupus kreeg dat extra duwtje!

 

 

 

 

'Maak jij op bestelling?', kreeg ik toen reeds vraag van Fien. 'Heel graag!', dacht ik nog. En zo geschiedde hierboven reactie van Fientje. Die baby moest er nog komen :) En nu is daar Gust, 2 weekjes oud &  zoontje van Fientje & Ben, broertje van Mil! Trots en terecht! 

 

Na wat sleutelen een leuke kaart en aangepast doopsuiker & peterpakketten. Stoer & strak! Kijk en geniet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 6, 2017

March 19, 2017

September 15, 2016

July 14, 2015

January 28, 2015

December 12, 2014

Please reload

Archive
Please reload