Blog

Iets bijzonder voor ons wonder

Een dik jaar geleden...

Voor onze Wolf kon ik niet anders dan iets bijzonders te voorzien voor zijn geboortekaartje & doopsuiker.

En in januari ging ik dan op zoek... Pinterest liet me kennismaken met de druktechniek die 'letterpress' heet. Na wat gesleutel, had ik volgend resultaat...

Met Letterpress worden de letters en vormen letterlijk in het papier gedrukt waardoor je een mooi reliëfeffect krijgt.

Ook de doopsuiker moest in deze lijn worden doorgetrokken. Zoeken, twijfelen, afwegen... En uiteindelijk vastbesloten: ik wou niet iets waar je veel geld aan uitgeeft en je later gewoonweg niets meer meedoet. De magneten van 'Wolf' werden dan ook een onderdeel van onze doopsuiker met goedkopere, maar mooi ogende zakjes. De vulling moest ook iets alternatief, vernieuwend worden en daar waren we met de chocolade rozijnen volledig mee verkocht :)

Meer inspiratie op Pinterest & Lupus' web!

Wil je ook een ontwerp van Lupus? Klik hier!


Recent Posts