Blog

Welkom!

21 juni 2014. Rond 21.30u.

Ik bel Els, de vroedvrouw, met de woorden dat er wel wat meer regelmaat en lengte in de 'voorweëen' zit die mijn zwangerschap al langer teisteren. We zijn het al gewoon, maar vandaag op 40 weken 5 dagen kan het wel eens 'zover' zijn. 'Ik wil je al maar even iets laten weten, dat ik je straks eventueel niet moet wakker bellen... Wacht even, toch even concentreren op de voorwee die passeert.' 'Pijn?' Nee, geen pijn. 'Duurt toch al even', laat Els horen na een minuutje stilte. 'Ik kom af!'. Nu al?! Mijn vriend en ik beiden verbaasd, staat Els hier rond de tienen. En ze gaat niet meer weg: 'Dit is te mooi op gang.' Ik hang, trek mijn plan. 'Papa' WK-kijkend, relaxt en Els dut. Rond middernacht, de rug wat lastiger, maar pijn... nee. In mijn ogen nog een lange weg te gaan. Ik woel, papa drukt en masseert. Els wordt wakker door de 'verandering'. Vliezen breken en ik teken. Ja het is zover! Vroedvrouw Lieve versterkt en 2.35u mogen mama en papa je samen liefdevol opvangen, in onze armen sluiten. Daar ben je dan. Onze Wolf is geboren!

Mijn ventje, Wolf, 22/6/14, enkele uren oud. Geboren op de kortste nacht van het jaar na een prachtige bevalling thuis...

En samen met jou werd ook 'Lupus' geboren. Mama die al lang zat te broeien en Lupus dat nu samen met jou kan groeien. Samen in de kinderschoenen, de ontwikkelingsfasen door, met vallen en opstaan maar prachtig mooi!