Blog

Meneertje Rik Peeters

Ik schrijf ergens eind september.

Lupus was nog maar net ontkiemd en op zoek naar het levenslicht. Een mailtje van mama-in-spé Anke: of ik het zou zien zitten om hun geboortekaartje te ontwerpen? Laaiend enthousiast was ik en pakte het met beide handen aan. Al snel iets uitgewerkt en tijdig klaar voor meneertje 'Rik Peeters' die zich normaal gesproken in februari ergens zou aandienen.

'Normaal gesproken...' :)

Zwangerschappen en kinderen laten zich namelijk niet echt plannen. En de vroedvrouw heeft gesproken ;) Een week geleden, 21 januari, was het zover: mama Anke & papa Steven konden Rik eindelijk liefdevol in hun armen sluiten! Een prachtkerel was geboren!!

Ook bij mij heeft het die dag gekriebeld! Gekriebeld om die kaartjes aan te passen, bij de drukker te gaan halen en af te leveren. Want fier ben ik op een eerste (op Wolf zijn kaartje na) geboortekaartje af te leveren... Nog meer adrenaline... Want tegelijkertijd bracht ik Rik zijn doopsuiker! Volledig in het 'snorrenthema' werd de collectie van Rik met suikerbonen- en snoepjesmix, groeipapier en magneten.

Ontdek en geniet!

Doopsuiker: de combinatie!

Vlaggetjes om het geheel leuk aan te kleden!

... en de meterdoosjes: een pakket met assortiment van het doopsuiker, metermilestones & sleutelhanger.

Dankjewel Rik, Anke & Steven! Het was me een waar genoegen!


Recent Posts